Se taie prazul oblic in bucati potrivite. Pestele bine scurs se presara cu diverse condimente si putin ulei de masline dupa care se tine pentru cateva ore la frigider. Ardeii se taie o parte bucati potrivite si alta parte julien iar ceapa dupa preferinta. Incingem putin ulei de masline si calim ceapa dupa care adaugam prazul usor desfacut si ardeii. Dupa ce le-am calit bine adaugam pestele taiat si potrivim de condimente. Inainte de a inchide focul stoarcem zeama de lime dupa gust. Rezultatul este unul surprinzator, pe noi ne-a incantat combinatia de praz, peste si zeama de lime
Tipsuri : a nu se inlocui cu lamaile obisnuite, legumele trebuiesc calite " al dente "
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise