Intr-o forma de chec, punem folie alimentara si o captusim bine pe toti peretii.
Terina de branza cu struguriZilele trecute am pregatit cateva tarte umplute cu amestec de carne.
Tarte de CraciunPreparam cele trei aluaturi, deodata, in trei boluri diferite.
Rulada tricolora cu mousse de tonSe taie capetele la castraveti si se indeparteaza miezul cu ajutorul ustensilei de scos cotoarele la mere.
Cordon bleu din castraveti muratiIntai pregatim legumele.
Tarta cu legume si branza de capraAcest preparat se serveste foarte des in zona Ardealului, mai ales la tara.
Mamaliga cu branza (in straturi)Ptr shaorma: taiem pieptul de pui in fasii de 3-4 cm.
Shaorma cu tortilla si salataPregatim intai legumele pentru umplutura.
Tarta cu ton si legumeIntestinul gros de la porc se curata foarte bine, se spala si se freaca cu sare si malai.
Chisca umpluta cu crupe - Zona MoldovaMai intai, sa amintim cateva beneficii ale conopidei, pe care poate multi dintre noi nu le cunoastem.
Mshat - Chiftelute palestiniene din conopidaIntr-un bol, se amesteca toate ingredientele treptat.
Saratele usoare veganeCiupercile vin taiate felii si calite in putin ulei si le lasam sa se raceasca putin.
Salata usoara de rosioare cu ciuperciPestele se curata de piele, se verifica sa nu aiba vreun os.
Crochete de pesteFaina, sarea, oul si untul taiat bucatele se pun intr-un castron.
Tarta cu dovlecel si branzaSe sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt.
Frittata cu vineteSe amesteca faina cu grisul.
Tarta rustica cu blat aromat din grisSe taie rondele dovlecelul.
Dovlecei cu parmezanSe curata de codite ciupercile spalate.
Ciuperci umpluteSe spala toate legumele si se lasa la scurs.
Tort aperitiv cu legumeIntr-un castron, amestecam faina cu zaharul, zaharul vanilat, cacaua.
Tort cu crema de cirese si ciocolataSe pun intr-un vas ouale cu smantana, sare, rozmarin macinat si se mixeaza.
Frittata cu dovlecel patissonDovleceii si morcovii ii dam pe razatoare mica, apoi presaram putina sare deasupra.
Tarta cu dovlecei si morcoviSeparam ouale, galbenusurile le amestecam intr-un vas cu uleiul.
Rulada din ardei rosii umpluta cu crema de branzaSe taie dovleceii si vinetele rondele.
Dovlecei si vinete paneDupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu...
Placinta cu mozzarella si ardeiDovleceii spalati se taie in doua, pe latime.
Dovlecei paneAceasta placinta, poate fi servita, fie ca un aperitiv delicios, fie ca o cina usoara.
Placinta cu carne in foi de lipie la cuptorSe fierb cartofii pana cand sunt moi.
Cornuri din aluat de cartofiPunem faina in bol, adaugam smantana, ulei sau unt topit.
Pogacele cu cascavalPunem intr-o cratita, pe foc, apa impreuna cu zaharul, sarea, cojile de ceapa si foaia de dafin.
Kaizer de casaIntr-un castron, se amesteca bine branza data prin razatoare.
Rulada cu branza si legumeIntr-un castron, mixezi untul moale.
Placinta cu spanac si oua de prepelitaPentru aluat, cerni faina intr-un castron si adaugi sarea si untul taiat bucatele.
Mini tarte spiralate cu legumeMaruntaiele si carnea de porc spalate, se pun la fiert.
Mini drob in foietajSpeli legaturile de marar si patrunjel si le toci marunt.
Drob din piept de pui cu verdeataSpanacul decongelat si scurs bine, se amesteca cu ceapa si verdeata tocate marunt.
Rulada Veselie in culoriPentru prepararea acestei retete, trebuie sa acordam o atentie deosebita organelor de miel.
Drob de mielReteta delicioasa de terina de legume cu sunca si oua de prepelita o prepar mereu pentru mesele festive. Se face simplu si...
Reteta delicioasa de terina de legume cu sunca si oua de prepelitaReteta de chec aperitiv cu piept de pui. Chec aperitiv cu piept de pui reteta simpla si gustoasa. Retete de chec aperitiv....
Chec aperitiv cu piept de puiFicateii se prajesc, impreuna cu o ceapa tocata marunt, in putin ulei.
Drob de pui cu ciuperci si leurdaCiupercile curatate de pielita si picioruse, se asaza intr-o tava tapetata cu hartie pentru copt.
Ciupercute umplute cu mazare, mozzarella si oua de prepelitaPipotele si inimile se curata bine si se spala.
Rulada din drob de puiSeparam ouale.
Rulada de spanac umpluta cu crema de branzaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise