15 retete testate de Doina Varga

SUPA-CREMA DE LEGUME

Legumele si zarzavaturile se curata,se spala,se taie marunt dupa caz si se pun la fiert in

55 voturi   11 comentarii
40 min

Pastrav cu legume

Se curata pestele, se stropeste cu zeama de lamaie dupa gust. Se sareaza, se acopera cu folie

2 voturi   3 comentarii
1h

BORS DE MIEL

1. Se fierbe carnea cca.50 de minute pana cand se inmoaie.Se adauga legumele tocate marunt

1 vot   0 comentarii
1h 30 min

iahnie de fasole

Se pune fasolea la fiert cu apa cat sa treaca de ea(cam 3 degete)-se mai completeaza cu apa

14 voturi   4 comentarii
1h

fasole batuta

Fasolea se fierbe in apa. Dupa primele clocote se schimba apa, inlocuind-o cu apa clocotia in

3 voturi   2 comentarii
1h 30 min

Musaca de vinete

Ceapa taiata marunt se caleste impreuna cu carnea in ulei,10 minute.Cand compozitia s-a racit

1 vot   0 comentarii
30 min

Vinete umplute cu

Se taie vinetele in doua,de-a lungul lor si se golesc de miez.Se presara putina sare peste ele.Miezul

7 voturi   3 comentarii
35 min

CIULAMA DE PUI

Aripioarele se curata bine,se spala,se inlatura capetele si se pun la fiert in apa rece cat

51 voturi   9 comentarii
30 min

Ciorba de fasole

Proces tehnologic de preparare: ciolanul se portioneaza. Fasolea se spala si se da in 2-3 clocote.

4 voturi   0 comentarii
1h 30 min

Pate de ficat de

Se spala ficatul, ceapa, verdeata. Se taie ceapa marunt si se pune la inabusit impreuna cu ficatul.

8 voturi   1 comentariu
1h

Ostropel de pui

Puiul se spala, se zvanta pe un prosop de servet,se sareaza si condimenteaza Se aseaza in

16 voturi   4 comentarii
35 min

Chiftelute din carne

Carnea tocata se amesteca cu franzela muiata pentru o clipa in apa rece si bine stoarsa. La

56 voturi   8 comentarii
1h 30 min
  •   1   2 »