129 retete testate de Cely Snijec

Supa de pui cu galuste

Carnea spalata se pune la fiert in 2,5 l apa rece, la foc mare. Cand incepe sa fiarba se aduna

52 voturi   16 comentarii
50 min

Drob

Se fierb maruntaiele de miel,ficatul de pui si de porc dupa care se trec prin masina de tocat,se

7 voturi   4 comentarii
1h

Pasta de branza

Amesteci ingredientele la mixer, adaugi sare, piper,ceapa verde si marar dupa gust.

7 voturi   8 comentarii
10 min

Aluat fraged, foietaj

Ingredientele se amesteca si aluatul obtinut se pune la frigider timp de 20 minute. Se intinde

30 voturi   5 comentarii
30 min

SARMALE

1.Adaugam peste carne condimentele pentru sarmale,ouale, orezul, delikatul si amestecam. 2.Luam

16 voturi   7 comentarii
1h

Salata de varza

Varza tocata marunt,se framanta cu sare si zahar. Se asezoneaza cu un dressing obtinut din ulei

1 vot   0 comentarii
10 min

Platouri cu branza

Atat pestele cat si branza sunt produse deosebit de apreciate atat pentru sadviciuri cat se

6 voturi   6 comentarii
10 min

Platouri cu branza

Atat pestele cat si branza sunt produse deosebit de apreciate atat pentru sadviciuri cat se

6 voturi   6 comentarii
10 min

Platouri cu branza

Atat pestele cat si branza sunt produse deosebit de apreciate atat pentru sadviciuri cat se

6 voturi   6 comentarii
10 min

Somon la tigaie

Cartofii intregi se dau la fiert cu sare. Somonul file, stropit cu zeama de lamaie, se asaza

2 voturi   0 comentarii
40 min

Aperitive cu branza

Crochete: - Obtinem o compozitie consistenta din ingredientele prezentate.Modelam bile de marimea

22 voturi   2 comentarii
1h 30 min

Aperitive reci

Chiftelute: Se amesteca carnea tocata cu ouale, painea inmuiata si stoarsa bine, ceapa data

52 voturi   32 comentarii
1h
  •   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10 »