Ingrediente: 700 g piept de pui 100 ml ulei de masline 50 ml vin alb 1 linguri de frunze proaspete de maghiran 2 catei de usturoi pisati 2 lingurite mustar Dijon
Marinarea se face foarte repede, cu ajutorul acestui aparat salvam timpul in care ar fi stat la frigider (minim 4 ore). In 10-15 minute marinarea in vid este realizata.
Prajim la gratar bucatile de pui si le servim alaturi de o garnitura sau intr-o salata.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii