Ingrediente: 700 g piept de pui 100 ml ulei de masline 50 ml vin alb 1 linguri de frunze proaspete de maghiran 2 catei de usturoi pisati 2 lingurite mustar Dijon
Marinarea se face foarte repede, cu ajutorul acestui aparat salvam timpul in care ar fi stat la frigider (minim 4 ore). In 10-15 minute marinarea in vid este realizata.
Prajim la gratar bucatile de pui si le servim alaturi de o garnitura sau intr-o salata.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii