Am mai stat de vorba cu Nicoleta Sandulache si cu alte ocazii, dar acum am vrut neaparat sa aflam cum ii merge dupa mutarea in Costa Rica si cum este sa ai un hostel intr-o tara atat de indepartata. Asadar, i-am trimis
Interviu cu CHEF ALEX CIRTU – Profu’ de gatit de la Culinar Show
“Daca vrei sa inveti sa gatesti bine te uiti la Culinar Show – ai retetele acolo, te uiti, derulezi… e cartea de bucate cu retete video” Alex are 29 de ani, e bucatar profesionist de 5 ani, dupa
Cum sa faci pizza perfecta acasa ? Te invata George Toader – vicecampion European la pizza!
Daca vreti sa stiti cum sa faceti acasa o pizza le fel de buna ca intr-o pizzerie italiana, George Toader, vicecampion European la pizza Clasica si locul 6 mondial la freestyle pizza, e gata sa va invete. Din 1
Dragos Gurarosie este owner Mixtopia.ro, coproducator BurgerFest, coproducator Bucharest Craft Beer Festival, gurmand si initiator al trendului cu hot dogs gourmet. Avand aceasta carte de vizita, dar mai ales pentru faptul ca datorita
Anca Lungu este frumoasa prezentatoare a Observatorului de la Antenei 1. De asemenea, ea este foarte cunoscuta si apreciata in comunitatea culinara din Romania pentru site-ul sau de retete Printesa Polonic. Am vrut sa
Daca iti doresti sa incepi ziua cu un mic dejun delicios, alaturi de intreaga familie, sa pregatesti cele mai gustoase sandvisuri pentru cei mici sau sa te bucuri de o gustare rapida si savuroasa, cu siguranta Cascavalul Hochland este
Interviu cu Ierburi Uitate - Despre plantele sălbatice comestibile, uitate de cultura urbană
Ierburi Uitate a început ca o inițiativă personală de-a (re)descoperi plantele comestibile din flora spontană de pe teritoriul României, uitate de cultura noastră urbană contemporană, dar curând a ajuns mai
S.E.R.V.E., o poveste cu si despre vinuri
Cand Guy Tyrel de Poix a venit in Romania, in martie 1993, a intuit potentialul regiunilor viticole din tara noastra. Provenit dintr-o familie cu origini bine impamantenite in vinificatie, francezul a fost primul care a pus bazele
Amintiri din copilarie si povesti despre gatit cu Rocsi
In aceasta saptamana, la rubrica "Interviurile Gustos.ro", o avem invitata pe Rocsi, una dintre cele mai active utilizatoare din comunitatea noastra si Chef de Cuisine pe Gustos.ro, care a avut placerea de a accepta invitatia
Interviu cu chef Jakob Hausmann - Despre viață, familie și dragostea pentru gătit
De mic i-a plăcut să trebăluiască prin bucătărie şi să-şi ajute părinţii când venea vorba de gătit. Simţea cum inima îi tresare de bucurie de fiecare dată când tatăl său îl lăuda în
Interviu cu autoarea blogului Bucatareli la borcan
Cand intri pe blogul Bucatareli la borcan nu poti decat sa te bucuri ca ai ajuns in acest "paradis al deliciilor la borcan". Gustos.ro a descoperit cu incantare acest blog si am stat de vorba cu autoarea blogului pentru a
Bucatar Maniac, despre gratare si nu numai
Va prezentam un "bucatar maniac" dupa mancaruri bune, caruia ii plac preparatele la gratar si care vine cu sfaturi foarte bune pentru un gratar fara cusur.
Interviu cu Adi Hadean - Retete fara secrete... la gratar
Probabil că cei mai mulţi dintre voi îl cunoaşteţi deja pe Adi Hădean şi blogul lui cu "reţete fără secrete". Pentru că găteşte destul de des la grătar, ne-am gândit că putem aflamai multe
Interviu cu Dika Pascu - arta si fotografie culinara
Avem placerea sa v-o prezentam pe Dika Pascu, o persoana cu talente culinare deosebite, care suprinde unele dintre cele mai delicioase imagini cu mancare. Poate o cunoasteti deja de pe Gustos.ro, fiind colaborator. Dika are si un blog
Interviu cu Cristina Mazilu sau Chef Mazilique
Multa lume o cunoaste drept Mazi, cei mai multi pasionati de gastronomie, "foodies" ii viziteaza adesea blogul: "Chez Mazilique", mai nou transformat in "Chef Mazilique" (cu acte in regula). Numele ei este Cristina Mazilu si a acceptat
Sa fii un bucatar bun inseamna sa fii putin artist
"Pentru mine gatitul este o placere, este joaca, este linistea si iubirea pe care o transmit familiei si invitatilor mei, prin simpla servire a mesei." Asa o cunoastem pentru prima data pe doamna Lia Grozi, inca din pagina de
Un bun bucatar trebuie sa fie indragostit de ceea ce pregateste
In aceasta saptamana suntem incantati sa v-o prezentam pe doamna Iuliana Tarnoveanu, Chef de Cuisine in comunitatea Gustos.ro, care ne este alaturi de mai bine de doi ani. Din cele povestite de doamna Tarnoveanu si din raspunsurile
Costa Rica - periplul culinar al doamnei Nicoleta Sandulache
In aceasta saptamana, avem placerea sa va prezentam un interviu mai iesit din tiparele rubricii “Interviuri Gustos.ro”, cu iz de vacanta. Invitata noastra din aceasta saptamana este doamna Nicoleta Sandulache, Chef de Cuisine pe
Avem placerea de a publica acest interviu, la care doamna Constanta Proca a avut amabilitatea de a ne raspunde. O familista convinsa, doamna Proca ne povesteste cu seninatate, caldura si umor despre eforturile pe care le-a facut
Toate retetele imi plac, altfel nu le-as face
In aceasta saptamana suntem incantati sa v-o prezentam pe doamna Mariana Scarlat, Chef de Cuisine in comunitatea Gustos.ro, care este alaturi de noi de peste un an. Doamna Mariana Scarlat ne dezvaluie franturi din viata dumneaei, momente
Nu uitati ca bucataria mica face casa mare!
In aceasta saptamana, avem placerea sa v-o prezentam la rubrica "Interviuri Gustos.ro" pe Ana Catalina Focsa, Chef de Cuisine Gustos.ro. O femeie cu adevarat implinita, doamna Focsa ne povesteste cu modestie despre experientele
Imaginatia mea de bucatar nu-mi lasa timp liber
In aceasta saptamana, avem placerea sa v-o prezentam la rubrica "Interviuri Gustos.ro" pe doamna Mihaela Albianu, cunoscuta drept "Mihaela76" in comunitatea noastra si Chef de Cuisine pe Gustos.ro. Veti cunoaste o persoana pasionata
Pentru a fi un bun bucatar ai nevoie de experienta, de talent si trebuie sa-ti placa ceea ce faci
Saptamana aceasta ne-a onorat invitatia la rubrica "Interviuri Gustos.ro" doamna Camelia Khalil, cunoscuta drept "Husni" in comunitatea noastra si Chef de Cuisine pe Gustos.ro. In interviul ce urmeaza veti avea prilejul sa cunoasteti
“Retetele trebuie scrise ca si cum cel care citeste nu a pus mana in viata lui pe o cratita”
Cu siguranta de multe ori ati poposit pe siteul www.vulpeabucatar.com si v-ati delectat cu delicioasele retete prezentate acolo. La fel ca si voi, am fost curiosi sa aflam cine se afla in spatele acestui site, cine gateste cu atata
Invitata acestei saptamani la "Interviurile Gustos.ro" este doamna Mirela Nedea, Chef de Cuisine in comunitatea Gustos.ro, care a sarbatorit de curand un an de cand este alaturi de noi. Ii uram "La multi ani!" si multumim pe aceasta
Este important sa gatesti cu drag si sa tii cont de gusturile celor pentru care gatesti
Saptamana aceasta, la Interviurile Gustos.ro, ne-a onorat invitatia doamna Veronica Dragomir, Chef de Cuisine in comunitatea Gustos.ro. O bucatareasa desavarsita, atat acasa, cat si la serviciu, doamna Veronica Dragomir reuseste
O mancare gatita cu multa dragoste iese intotdeauna buna. Dragostea este ingredientul principal.
Astazi o avem invitata la rubrica Interviurile Gustos.ro pe doamna Silvia Varadi, Chef de Cuisine pe Gustos.ro. De mai bine de un an de cand gateste impreuna cu noi, doamna Varadi ne incanta cu retete sale de fiecare data. Cele peste
Gatitul m-a preocupat inca de copila, cand ma minunam cum putea mama sa gateasca atatea retete
In aceasta saptamana o avem invitata la rubrica Interviurile Gustos.ro pe doamna Maria Elena Burdulea, Chef de Cuisine in comunitatea noastra si autoare de articole pe Gustos.ro. Intotdeauna ne-au fascinat modul in care stie sa realizeze
In acesta saptamana o avem invitata la rubrica noastra de Interviuri gustoase pe Laura Dachman, adolescenta minune din marea familie Gustos.ro. Laura gateste impreuna cu noi de pe 3 ianuarie 2009 si in fiecare saptamana ne incanta
Astazi o avem invitata la aceasta rubrica pe doamna Doina Varga, Chef de Cuisine pe Gustos.ro si una dintre utilizatoarele cele mai de seama din comunitatea noastra. Doamna Varga a avut bunavointa de a ne acorda acest interviu si