Echipa GoodFood te invită să găteşti cu plăcere pe noul site goodfood.ro, unde vei gasi mii de retete testate în bucătăria GoodFood, sfaturi de la experţii GoodFood şi gadgeturile care nu trebuie să-ti lipsescă din bucătărie.
Redactorii revistei nu au uitat nici de ponturile pentru diete, de sfaturile pentru o nutritie sanatoasa, ce înseamna alimentatia corecta, cum sa-ti adaptezi dieta pentru a echilibra mai bine proportiile nutritive. În plus, te vor delecta reportaje din calatoriile gourmet semnate de echipa GoodFood - de la Muntii Buzaului, la Istanbul sau chiar Noua Zeelanda. Te vor inspira povesti despre bucatari de placere, dar si secretele bucatarilor profesionist, ce i-a legat de bucatarie si cât de importanta este mâncarea în viata lor.
Vei mai gasi cronici de restaurant si povesti despre vinuri, cele mai bune si mai interesante carti de retete, informatii despre condimente si care sunt ingredientele sanatoase.
Cristina Mazilu, redactor sef BBC GoodFood, ne mai spune că "odată cu relansarea, ne provocam cititorii la un concurs amuzant, Dezastru în bucatarie. Nu de alta, dar eu, când am pornit în aceasta calatorie a gatitului, îmi aduc aminte de cel putin câteva întâmplari amuzante, pe care le veti gasi pe site”.
Concursul se va derula timp de o luna pe site-ul http://www.goodfood.ro/dezastre.html, iar premiul cel mare va consta în vizita echipei GoodFood, care va gati pentru câstigator, chiar la el acasa. Mecanismul e simplu, intra pe http://www.goodfood.ro/dezastre.html si spune povestea celui mai mare Dezastru în bucatarie. Fie ca în loc de tort au iesit sarmale, fie ca, din greseala, desigur, ai afumat bucataria si jumate din vecinii de bloc, povestea celui mai mare Dezastru în bucatarie va fi jurizata de catre echipa GoodFood, care va merge în casa câstigatorului sa gateasca din placere. De asemenea, cel mai votat dezastru va primit un kit de ustensile de bucatarie, ca data viitoare sa nu se mai întâmple.
Si daca ai chef de povesti, pe blogul GoodFood, vei gasi aventurile echipei în bucatarie, dar si din culisele redactiei, inclusiv Dezastrele din bucatarie.
Fă cunoştinţă cu echipa GoodFood:
Cristina Mazilu - jurnalist si bucatar de placere, Mazi povesteste despre aventurile ei în bucatarie, pasiunea pentru experimentare si obsesia ei de a cumpara gadgeturi, dar si de a gasi feluri de mâncare perfect preparate. Poţi citi un interviu acordat de Cristina Mazilu pentru Gustos.ro, in calitate de blogger - Chez Mazilique.
Adina Scortescu - jurnalist de profesie, food editorul GoodFood s-a specializat si în deserturi, la prestigioasa Le Cordon Bleu din Paris. Adina are raspunsuri pentru toate dilemele din bucatarie, asa ca asteapta provocarile!
Elena Ceciu - food psychology coach, îti explica de ce o masa colorata e mai gustoasa, de ce dietele esueaza, cum trebuie sa arate farfuria perfecta, cum gândurile îti modeleaza silueta si de ce e bine sa citesti cu atentie etichetele alimentelor.
Elena David - medic gastroenterolog, este specialistul în nutritie, dar si un bucatar de placere pasionat de calatorii. Ea îţi va explica cum trebuie să-ti adaptezi dieta daca suferi de ulcer, dar si care sunt cele mai delicioase feluri de mâncare din Kuala Lumpur. Şi ea blogger culinar: Le Blog Piquant.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii