Incearca o frittata plina de savoare si prospetime, in care se imbina placut branza ricotta, rosii si spanac. Gasesti aceasta reteta in Good Food de aprilie, iar daca intri pe www.goodfood.ro gasesti mai multe retete de frittata, ideale pentru micul dejun.
PREPARARE: 45 de minute. 4 portii. Usor. Foarte sanatos. Sursa buna de vitamina C, 1/5 din necesarul zilnic
1 lingura ulei de masline
1 ceapa mare feliata marunt
300g de rosii cherry
100g frunze de spanac
1 mâna mica de frunze de busuioc
100g de ricotta
6 oua batute
salata pentru servit
1. Se incalzeste cuptorul la 180° C/gaz 6. Se incinge ulei intr-o tigaie nonaderenta mare si se prajeste ceapa 5-6 minute pana se inmoaie si se rumeneste usor. Se adauga rosiile si se amesteca 1 minut pana se inmoaie.
2. Se ia tigaia de pe foc, se adauga frunzele de spanac si busuioc si se amesteca pentru a se inmuia putin. Se pun toate ingredientele intr-o tava dreptunghiulara unsa de dimensiunile 30cm x 20cm. Se ia ricotta cu lingura si se pun bucati din loc in loc peste legume.
3. Se asezoneaza ouale si se bat bine, apoi se toarna peste legume si branza. Se coace totul in cuptor 20-25 de minute pana se intareste frittata si capata o culoare aurie. Se serveste cu salata.
V.N. per portie: 236 kilocalorii, 16g proteine, 7g carbohidrati, 16g grasimi, 5g grasimi saturate, 2g fibre, 6g zahar, 0,5g sare
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii