Din bucataria Albinutzei

Pappardelle cu ragu de iepure
Din bucataria Albinutzei

Pappardelle cu ragu de iepure

Am descoperit in paginile cartii Bucataria lumii o interesanta reteta italiana din regiunea Emilia-Romagna: Pappardelle cu...

Pappardelle cu ragu de iepure
Spanakopita sau placinta cu spanac si branza feta
Din bucataria Albinutzei

Spanakopita sau placinta cu spanac si branza feta

Tineti minte ca v-am povestit acum ceva vreme despre faptul minunat care se petrecu, cum ca al meu drag sot mi-a adus in dar...

Spanakopita sau placinta cu spanac si branza feta
Evantai de vinete à la Horia Virlan
Din bucataria Albinutzei

Evantai de vinete à la Horia Virlan

Dragul meu sot mi-a adus in dar doua carti de gastronomie. Cica nu gatesc suficient sau bine, a glasuit un carcotas. Dar sa...

Evantai de vinete à la Horia Virlan
Salata de pui cu prune si cuscus
Din bucataria Albinutzei

Salata de pui cu prune si cuscus

Pui, prune si cuscus? Cam ciudat ar spune unii. Insa atata timp cat esti dispus sa incerci si ceva mai "altfel" decat meniul...

Salata de pui cu prune si cuscus
Choux à la Crème
Din bucataria Albinutzei

Choux à la Crème

Dragilor, mai stiti voi prajitura Choux a la creme? Ei bine, eu da! Din copilarie era o prajitura adorata de mine, pe langa...

Choux à la Crème
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise