6
retete
Prima pagina » Retete Traditionale
Se incinge jumatate din cantitatea de ulei(7ml)intr-o tigaie.Se bat ouale cu fulgii de ardei iute si sare si se toarna in tigaie.Se
Fasonati rasolul de oaie, adica taiati superficial, din loc in loc pielita ce-l inveleste fiindca altfel, la gatire se va strange mai
1. Se curata varza de foile exterioare, se taie in 2 jumatati si se toaca fin. 2. Se freaca cu sare si se la cam 20 minute. 3. Morcovul
Se curata costitele de excesul de grasime, se pun la fiert intro oala cu rozmarinul si foile de dafin .se lasa la fiert pana sant gatite.
Se taie rosiile.Maslinele se desoseaza si se taie cubulete.Branza se da pe razatoare.La sfarsit se aduga dupa gust sarea otetul uleiul
Curatati pieptul de pui si taiati-l in doua, apoi feliati in fasii de grosimea unui deget si puneti intr-un bol. Decojiti si dati