1. Se curata varza de frunzele exterioare si de cotoare, se spala putin, iar apoi se lasa la scurs. Dupa ce s-a scurs, se toaca marunt si se aseaza intr-un vas unde se freaca cu putina sare si se lasa timp de 15-20 minute.
2. Carnea se degreseaza si se taie cuburi mai mari.
3. In vasul in care vrem sa pregatim mancarea se adauga uleiul, se incinge si apoi adaugam carnea si acoperim. Se innabuse timp de 15-20 minute amestecand mereu.
4. Se adauga apoi varza proaspata peste carne si se lasa la foc mic 30 minute amestecand mereu.
5. Se adauga borsul in mancare, piperul boabe, foile de dafin si cimbrisorul si se continua fierberea inca 15 minute.
6. Se adauga apoi rosiile date pe razatoare si pasta de rosii, se potriveste de sare si piper si se adauga si boiaua de ardei.
7. Dupa 10 minute se opreste si se adauga mararul proaspat tocat marunt.
Se serveste cu ardei usturat proaspat sau murat si cu mamaliguta calda.
Pofta buna !
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii