Se taie carnea bucati mai mari si se pune la prajit intr-un vas de tuci in ulei. Dupa ce a prins putina crusta pe toate partile se adauga ardeii, ceapa si morcovul tocate marunt. Adaugati 2 pahare de apa, zahar, sare, piper, paprica si putin cimbru.
Lasati la foc mic cu capac si taiati varza (vezi video) marunt, frecati-o cu 2 lingurite de sare, iar dupa 10-15 minute clatiti-o cu apa, stoarceti-o bine si puneti-o peste carne.
Dati vasul la cuptor la foc potrivit. Dupa 20 minute, adaugati ketchup, verdeata tocata, 2-3 foi de dafin si puneti deasupra rosiile feliate. Mai lasati sa stea la cuptor inca 45 minute pana se rumeneste frumos deasupra. Verificati din cand in cand daca nu a scazut prea mult zeama (adaugati putina apa).
Dregeti gustul de sare si piper si este gata. Asezati pe farfurii bucati de carne, varza, putina zeama si felii de rosii si ardei pentru decor.
Pofta buna.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii