Se coace ardeiul kapia.
Se coace ardeiul kapia. Se lasa la racit, se curata de pielita si seminte si se taie marunt.
Se taie pieptul de rata in patru bucati egale, se condimenteaza usor cu sare si piper si se sigileaza usor la tigaie.
Se curata ceapa, se taie marunt .Se curata morcovul si se da pe razatoare.
Se toca varza marunt si se freaca cu sare.
Se amesteca ceapa cu morcovul, varza si ardeiul copt.
Se condimenteaza cu piper proaspat macinat si boia dulce afumata, se adauga uleiul si pieptul de rata, apoi se amesteca bine. Daca mai este cazul se mai adauga sare. Se pune tot amestecul in slow cooker Crock Pot. Se pun deasupra 2 foi de dafin si o crenguta de cimbru.
Se seteaza slow cooker Crock Pot pe functia high 4 ore.
Dupa ce s-a gatit varza, se indeparteaza cimbrul si foile de dafin.
La servire se presara patrunjel verde tocat marunt.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii