Se pune la fiert toate ingredientele mai putin amidon care se pune la urma.Le fierbem circa 10 sau 15 minute nu mai mult, pentru ca cele congelate imediat fierb.Apoi punem intr-o ceasca amindonul si condimentele pe care le dorim si-l desfacem cu putina apa(2sau 3 lingurite de apa).Punem amidonul peste toate ingredientele in oala si bagam oala la cuptor inca 5 -10 minute.Cine doreste poate sa puna di iaurt pe deasupra sau smantana,eu de obicei folosesc lapte batut Brenac,care este foarte gustos.In poze se vad foarte bine si arahidele care dau un gust special acestui fel de mancare vegetarian. Pofta buna si nu uitati sa puneti multa dragoste in mancare cand o faceti!!!!!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii