Painea se rupe in bucati de cca 3-4 cm si se aseaza in vasul termorezistent.
Se presara cu stafidele,fulgii de cocos,midalele,fisticul ,zaharul( se pastreaza 3 linguri de zahar pentru smantaman) si scotisoara.
Laptele se pune la fiert si cand clocoteste se ia de pe foc si se adauga apa de roze si apa de flori de portocal.
Se toarna peste paine.
Smantana se freaca bine cu 3 linguri de zahar si se repartizeaza uniform peste painea cu lapte.
Se presara cu scortisoara si se da la cuptorul preincalzit la 180 grade cca 20 de minute sau pana s-a rumenit.
Se decoreaza dupa gust si imaginative.
Se servese calda!
Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii