autor:

Lia Maria

» » Torturi

Tortulet cu capsuni

Autor: Lia Maria (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 aprilie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lia Maria (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 aprilie 2011

Ingrediente
Crema, 1 plic sarlota cu gust de vanilie, 300 ml lapte, Blat, Piscoturi, cafea fiarta, Decor, frisca, capsumi

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

14 voturi

Mod de preparare

Am preparat crema conform instructiunilor de pe plic.
Am inmuiat piscoturile in cafea, le-am asezat intr-o tavita, am adaugat crema in care am pus cateva capsuni intregi si am acoperit cu piscoturi trecute prin cafea. Am pus tava la frigider pt 1h, dupa care l-am rasturnat pe un platou si am decorat cu frisca si capsuni.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tortulet cu capsuni" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort cu mascarpone si capsuni

Tort cu mascarpone si capsuni

Blatul: Se mixeaza ouale cu zaharul si un praf de sare, pana isi dubleaza volumul. Se adauga alternativ,

0 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Torturi
Tort cu ciocolata si crema de cafea

Tort cu ciocolata si crema de cafea

Mod de preparare pentru blat: Se separa albusurile de galbenusuri, se pun albusurile la robot cu

6 voturi    0 comentarii
2h
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 13 comentarii

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 08 aprilie 2011

    Adriana, Laura, Gabriela,Raluka, Ramona, Katrin, Mirey, Mihaela, Sidy, Adelina, Mia, va multumesc foarte mult tuturor pentru aprecieri, santeti tare dragute si sper ca stiti cat de mult va iubesc. Pupici.

  • mihai

    mihai (Chef de cuisine) , 08 aprilie 2011

    Ce bine arata! Uitandu-ma la poze si iar m-am ingrasat. Salvat ca merita incercat. Felicitari!*****

  • mia

    mia (Chef de cuisine) , 06 aprilie 2011

    Foarte bine arata....... sigur o sa-l fac si eu .......salvat *****

    • Adelina Damian-Fekete

      Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine) , 06 aprilie 2011

      Parca e un balet de frişcă!

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 06 aprilie 2011

      Waw da bun trebuie sa fie..... Excelent !

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 06 aprilie 2011

      Aromat si decorativ!*****

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 05 aprilie 2011

      Felicitari! Un tortulet foarte bun si racoritor.

    • KatrinC

      KatrinC (Chef de cuisine) , 05 aprilie 2011

      Vai ce tortulet dragut si proaspat si cred ca si foarte gustos :) *****

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 05 aprilie 2011

      Delicios !!! finutã prezentare:)

    • raluka

      raluka (Chef de cuisine) , 05 aprilie 2011

      Deliciosssssss!!!!!!!!!!!*****

    • sorina gabriela

      sorina gabriela (Chef de cuisine) , 05 aprilie 2011

      wauuu !!!! ce minunatie !!!! am sa fac cu siguranta aceasata bijuterie de tortulet ...reteta salvata ,felicitari si *****

    • sapunaru laura

      sapunaru laura (Chef de cuisine) , 05 aprilie 2011

      ARATA SUPERRRR !!! TORTUL CU CAPSUNI ESTE PRINTRE PREFERATELE MELE ! FELICITARI !

    • Adriana K.D.

      Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 05 aprilie 2011

      ioi...ce pofta mi-ai facut..:)) din partea mea ai ***** Felicitari!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

14 voturi

Ingrediente

  • Crema
  • 1 plic sarlota cu gust de vanilie
  • 300 ml lapte
  • Blat
  • Piscoturi
  • cafea fiarta
  • Decor
  • frisca
  • capsumi

Raporteaza reteta

Retete
de Lia Maria
Cartofi cu costita la cuptor

Cartofi cu costita la cuptor

Cartofii se spala si se pun la fiert, in apa cu sare, intregi. Se fierb si ouale si se taie rondele.

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Paste cu slaninuta

Paste cu slaninuta

Se fierb pastele in apa cu sare si ulei. Cand sunt fierte se dau sub un jet de apa rece, se strecoara

4 voturi    4 comentarii
30 min
Paste si pizza
Gem de Caise Delicios

Gem de Caise Delicios

Caisele spalate si fara samburi, se dau prin masina de carne si se pun intr-o cratita mare. Separat

12 voturi    7 comentarii
3h
Conserve si muraturi

Lia Maria (Chef de cuisine)

Adriana, Laura, Gabriela,Raluka, Ramona, Katrin, Mirey, Mihaela, Sidy, Adelina, Mia, va multumesc foarte mult tuturor pentru aprecieri, santeti tare dragute si sper ca stiti cat de mult va iubesc. Pupici.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort cu zmeura si whisky Tort cu zmeura si whisky

Pentru Blat: Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile le batem spuma cu praful de sare, pe urma punem zaharul si mixam usor pana

0 voturi    0 comentarii
3h
Dulciuri diverse
Tort cu blat cu gem de gutui Tort cu blat cu gem de gutui

Se separa albusurile de galbenusuri, albusurile se pun la robot cu putina sare si se mixeaza la viteaza mare pana se obtine o spuma

0 voturi    0 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Tort de mere cu crema de zahar ars