Reteta postata pe: 05 ianuarie 2010
Ingrediente
1 pachet de piscoturi, 500g crema mascarpone, 300g smantana, 500ml frisca lichida, 8 linguri zahar, un praf de sare, 2 plic zahar vanilat, 2 pilcuri gelatina granule, o cutie compot ananas bucati, zeama de la compotul de ananas, fructe pentru décor
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Se amesteca crema mascarpone cu zaharul,smantana si vanilia in care se adauga gelatina topita in sucul de ananas(conform instructiunilor de pe pachet), iar apoi se adauga frisca batuta bine, amestecandu usor de sus in jos si fructele de ananas, dupa gust.(se pot folosii oricefel de fructe va place)Intr-o forma rotunda de tort se aseaza o folie de plastic,piscoturile se pun de jur imprejurul formei,apoi se toarna crema ,se da la rece pentru 2 ore.Se scoate tortul pe un platou si se orneaza cu fructe si frisca,in functie de imaginatia fiecaruia
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Dilpomat" nu uita sa-i faci un
review
Blatul: Se mixeaza ouale cu zaharul si un praf de sare, pana isi dubleaza volumul. Se adauga alternativ,
0 voturi
0 comentarii
2h 10 min
Mod de preparare pentru blat:
Se separa albusurile de galbenusuri, se pun albusurile la robot cu
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
anamarialarisa (Chef de cuisine) , 19 iunie 2010
Preferatul meu..
Mihaela11 (Chef de cuisine) , 06 mai 2010
Foarte fin si elegant!*****
necunoscut , 30 aprilie 2010
imi place
constanta proca (Chef de cuisine) , 29 martie 2010
Este preferatul meu !
mirey (Chef de cuisine) , 08 februarie 2010
Tortul diplomat e un tort racoritor.Si mie imi place tare mult.Felicitari!
NADIA MARIA (Chef de cuisine) , 18 ianuarie 2010
Super . Mie imi place la nebunie Diplomatul. E multa crema dar nu e gretoasa si cu fructe adaugate e nemaipomenit. Felicitari!
Georgiana Cosac (Chef de cuisine) , 15 ianuarie 2010
Arata super si cred ca e delicios!
diana (Chef de cuisine) , 05 ianuarie 2010
Silvia foarte buna reteta si tortul e ornat foarte frumos!