1.Macina biscuitii si amesteca-i cu untul topit. Tapeteaza o forma de tort demontabila cu compozitia de biscuiti(tapetezi marginile si fundul).Pune-o deoparte.
2.Inmoaie foile de gelatina in apa rece.Pune intr-o cratita laptele si pune-l pe foc adaugand zaharul, faina si ouale.Amesteca pana fierbe si i-al de pe foc.adauga foile de gelatina si amesteca bine pana se topesc.Rezerva-le.
3.Rupe ciocolata in patratele si pune-o pe aburi.Adauga untul si amesteca pana se topeste ciocolata si adaug-o la crema de sus (2).Adauga in forma de tort peste blatul de biscuiti si bag-o la frigider pana se solidifica.
4.Bate frisca, adauga zaharul si bate-le putin laolalta.Pune frisca intr-o punga de decorat torturi cu zimti.Desfa tortul din forma si pune-l pe o farfurie si decoreaza cu frisca dupa preferinta.La final decorati cu ciocolata granulata, bilute colorate sau ciocolata razuita.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii