Ingrediente
Blat:, 100 g zahar, 3 oua, 250 g faina, 50g cacao, 250 ml de lapte, 1 1/2 lingurita praf de copt, 1 plic de zahar vanilat, un varf de lingurita de sare, un varf de lingurita de bicarbonat, 100 ml de ulei, , crema de ciocolata:, 4 buc ciocolata (poiana, laura, orice tip de ciocolata), 2 linguri de margarina sau unt
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 20 min
5 voturi
Mod de preparare
Compozitia se pune la cuptor in tava rotunda unsa cu ulei si tapetata cu faina. Se lasa la cuptor cca 40 min.
Crema:
Ciocolata se topeste la bain-marie si se adauga margarina/untul se amesteca bine pana se omogenizeaza.
Blatul se taie in 2 sau in 3 felii pe orizontala in functie de cat de pufos este blatul si fiecare parte se insiropeaza cu un compot de capsuni (sau daca nu, un sirop facut din apa si zahar) se adauga glazura de ciocolata si se orneaza cu capsuni sau orice tip de fructe aveti prin casa ( caise, cirese, portocale)
Pofta buna!
valentina ionita (Chef de cuisine) , 17 octombrie 2009
Hmmm,ce bine arata!!!
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 24 septembrie 2009
Foarte frumoasa!