Se amesteca ouale cu zaharul pana se transforma intr-o crema, se adauga faina si cacaua, se amesteca bine. Intr-o forma de tort uns si tapetata cu faina se coace la foc mic, cand e rece se scoate din forma.
Se taie in doua si se insiropeaza cu siropul facut pe aragaz din zahar si apa.
Pt crema: ciocolata alba se amesteca cu galbenusurile, se adauga frisca si se amesteca pana se incorporeaza. Din crema se opresc 5 linguri pt decor si restul se intinde pe o jumatate a blatului, se aseaza bananele taiate pe lung, se acopera cu a doua jumatate a blatului.
Pt decor: se topeste ciocolata neagra si se toarna peste blat si cu ajutorul seringii speciale pt crema se orneaza tortul cu restul de crema si fructe din compot. Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii