Tochitura macelareasca cu cus-cus

Timp pregatire
80 minute
Tochitura macelareasca cu cus-cus

Ingrediente

  • 1 kg pulpa porc
  • 200 g carnati picanti
  • 100 g kaizer
  • 150 g ficatei
  • 150 ml vin alb
  • 1 capatana usturoi
  • 1 lingura pasta de gogosari
  • boia iute
  • 1 lingura untura
  • 150 ml supa carne
  • 4 oua
  • 200 g branza
  • 250 g cus-cus Hutton
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper proaspat macinat

Mod de preparare

Carnea o taiem cuburi cu latura de 3 cm, carnatii ii feliem, iar kaizerul il taiem fasii. Curatam usturoiul si il dam prin presa. Incalzim bine un vas de tuci si topim untura in care punem cuburile de carne sa se rumeneasca pe toate partile. Adaugam kaizerul si carnatul si lasam sa se prajeasca putin, apoi punem pasta de gogosari, usturoiul presat (jumatate), sare, piper, boia iute si vinul. Acoperim si lasam sa fiarba la foc mic pina cand carnea este aproape fiarta. Daca este cazul mai adaugam putina supa de carne.

Intre timp pregatim pastele Hutton cus-cus astfel: prajim cus-cus-ul in 2 linguri ulei pina se rumeneste frumos pe toate partile( isi schimba culoarea, aveti grija sa nu se arda), adaugam apoi apa, dublu fata de cantitatea de cus-cus si sezonam cu sare si piper dupa gust. Fierbem la foc mic, acoperit pina se absoarbe toata apa (pina in 10-15 minute).

Cu 5-10 minute inainte de a fi fiarta carnea, adaugam si bucatile de ficatei curatati si taiati, amestecam si lasam sa se faca si acestia. Punem si restul de usturoi presat si lasam sa mai dea cateva clocote, pina cand toate sunt fierte.

Prajim ouale ochiuri si putem servi tochitura. Punem pastele Huton cus-cus, cateva cuburi de carne, carnati , kaizer si ficatei, un ou ochi si radem branza deasupra.

Veti avea un pranz foarte hranitor si satios.

Pofta mare sa aveti si sa mancati sanatosi!

Reteta pregatita de Sidy @www.sidyskitchen.blogspot.ro/ cu paste oferite de Hutton.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat

Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu menta
Mancaruri cu carne

Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu menta

Carnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.

Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu menta
Salata de primavara cu oua

Salata de primavara cu oua

Reteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....

Salata de primavara cu oua
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise