Ingrediente
800 g Vrabioara vita, 300 g Dovleac, 2 buc. Morcovi, 200 g Masline kalamata, 4 fire Ceapa verde, 4 catei Usturoi, 2 buc. Cartofi, 2 fire Cimbru, 2 buc. Ardei rosu, 80 ml Vin rosu, 2 linguri Ulei de masline, 10-15 fire Chives, Sare si piper negru, dupa gust
Dificultate: Redusa | Timp: 4h
2 voturi
Mod de preparare
Curata si taie cartofii, morcovii, ardeiul si dovleacul cuburi;
Toaca usturoiul si ceapa marunt;
Pune vasul de aluminiu pe foc, lasa-l sa se incinga si adauga uleiul de masline;
Adauga sare pentru a face o emulsie si caleste carnea;
Pune peste aceasta usturoiul, ceapa si firicelele de cimbru;
Potriveste de piper si adauga maslinele si morcovii;
Stinge cu vinul rosu si lasa-l sa se reduca;
Ia de pe foc, introdu in Crock Pot, seteaza timpul de 3 ore si 30 min si programul “low”;
Adauga cartofii si sucul de rosii peste, amesteca bine si pune capacul;
Cu o ora inainte de final adauga dovleacul si ardeiul gras;
La final potriveste de sare si piper si serveste cu chives tocat;
Pofta buna !