Reteta postata pe: 02 iunie 2008
Ingrediente
500g carne de vita, 2 legaturi ceapa verde, 3 morcovi, 500g cartofi, 500g rosii sau suc de rosii, marar, cimbru
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Carnea se taie bucati si se opareste.
Intre timp se taie ceapa, se rade morcovul se calesc si se amesteca cu carnea si cartofii taiati cubulete. Se fierb 20 min pana carnea si cartofii sunt fierti. Se adauga rosiile sau sucul de rosii. Se mai fierb 5 minute si se presara cu marar verde tocat, cimbru.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu carne de vita" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Inainte de a-mi pregati ceapa si ardeiul,am pus carnea cu sare,piper negru si cimbru(nu de asta din
11 voturi
4 comentarii
2h 30 min
-Se spală bine carnea și se taie, porționându-se după preferință în bucăți mai
23 voturi
2 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Sidy (Chef de cuisine) , 16 aprilie 2009
Nico...eu nu am facut tocanita cu rosii, niciodata ! Zici ca e gustoasa ???
gogu , 05 februarie 2009
Unde sunt cartofii?