Autor:
LUBITA (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 25 iulie 2018
Ingrediente
1 pachet aluat de foietaj, 200 ml smantana lichida, 3-4 rosii, 2 cutii mici cu ton Rio Mare, 100 g cascaval ras, 2 oua, sare, piper, 1 lingurita ierburi de Provence
Dificultate: Redusa | Timp: 45 min
Mod de preparare
Se capitoneaza tava de tarta cu aluat, in interior se pune tonul bine scurs si facut bucatele, deasupra rondele de rosii, se pudreaza cu sare si ierburi de Provence si se lasa deoparte.
Separat intr-un bol se bat ouale cu un praf de sare, piper, se adauga smantana, iar dupa omogenizare se rastoarna in tava peste rosii si se acopera cu cascaval ras.
La cuptor va sta 30 min, la 180 de grade C.
Se serveste calda, dar si rece este foarte buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu ton si rosii" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Retete cu peste de la bloggeri
Aşadar din ingredientele pentru aluat faceţi o bilă pe care o daţi la rece pentru o oră, după
6 voturi
10 comentarii
1h 10 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate