Preparare:
Aluatul.
Cernem faina intr-un castron si adaugam untul taiat cubulete. Presaram sarea pe margine iar in mijlocul gramezii de faina spargem oul.Adaugam laptele si amestecam pana obtinem o compozitie omogena, asemanatoarea cu cea pentru chec.
Umplutura:
Punem carnea, mazarea, cartoful, morcovul si dovlecelul (taite cubulete/felii/rondele...cum vreti) la fiert in apa cu sare timp de 10 minute. Scurgem apoi apa si adaugam usturoiul pisat.Scurgem din nou de apa si adaugam totul in compozitia de aluat.Nivelam si dam la cuptor la foc potrivit timp de 30-40 de minute. Eu am asezat deasupra si cateva felii de dovlecel, taiate foarte subtire.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii