Puneti la fiert laptele, untul si zaharul si cand clocoteste adaugati taiteii. Lasati sa fiarba la foc mic 7-8 minute, adaugati zaharul vanilat, luati de pe foc si acoperiti vasul.
Mie imi place sa adaug cand au fiert taiteii 2 lingurite de faina sau budinca de vanilie desfacute in putin lapte si sa mai las 2-3 minute pe foc pentru ca sa capete o consistenta putin cremoasa. Lasati sa mai stea inainte de a-i servi 10-15 minute pentru ca taiteii se vor mai umfla. Puneti in castronele si decorati cu putina dulceata in mijloc.
Puteti folosi visine din dulceata, capsuni, peltea de gutui sau orice dulceata va place. Cui ii place poate sa adauge la urma un praf de scortisoara. Pofta buna.
Taiteii cu lapte sunt foarte buni la micul dejun sau la cina sau pur si simplu cand doriti ceva dulce si usor de preparat.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii