Taboulè cu ton si avocado

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 160g de cous cous
  • 200 g de ton in conserva
  • stors
  • 1/2castravete
  • 3 cepe noi
  • un buchet de patrunjel
  • 2 avocado
  • o lamaie
  • ulei de masline
  • sare si piper.

Mod de preparare

Pentru 4 persoane: varsati 160g de cous cous mijlociu intr-un castron, acoperiti de apa rece si lasati la umflat 10 min. In acest timp, sfarmati 200 g de ton stors. Taiati 1/2 castravete in 4, pe lungime scoateti miezul si taiati in cubulete. Taiati miezul la 2 avocado in cubulete. Curatati cepele si taiatile fin, taiati marunt patrunjelul. Stoarceti cous cousul printr-un strecurator si presati cu dosul unei linguri, amestecati bine intr-un castron cu sucul unei lamai, 5 cl ulei de masline, sare si piper, incorporati restul ingredientelor, acoperiti si rezervati 2h in frigider. Serviti cu bucati de lamaie taiat in patru!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios
Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptor

Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptor

Incearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...

Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptor
Sarmale de post cu ciuperci și orez

Sarmale de post cu ciuperci și orez

Sarmale de post cu ciuperci și orez
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise