Pentru 4 persoane: varsati 160g de cous cous mijlociu intr-un castron, acoperiti de apa rece si lasati la umflat 10 min. In acest timp, sfarmati 200 g de ton stors. Taiati 1/2 castravete in 4, pe lungime scoateti miezul si taiati in cubulete. Taiati miezul la 2 avocado in cubulete. Curatati cepele si taiatile fin, taiati marunt patrunjelul. Stoarceti cous cousul printr-un strecurator si presati cu dosul unei linguri, amestecati bine intr-un castron cu sucul unei lamai, 5 cl ulei de masline, sare si piper, incorporati restul ingredientelor, acoperiti si rezervati 2h in frigider. Serviti cu bucati de lamaie taiat in patru!
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si deliciosIncearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...
Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii