autor:

anamaria zaharia

» » , , Inghetate, Prajituri, Torturi

Surpriza de mango si capsuni

Autor: anamaria zaharia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 august 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anamaria zaharia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 august 2010

Ingrediente
6 foi de gelatina incolora, , 4 dl frisca lichida, , 100 gr zahar, , 200 gr inghetata de frisca, , 200 gr inghetata de mango, , 200 gr inghetata de capsuni, , 4 profiteroluri, , ciocolata razuita

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

1.Inmoaie gelatina in apa rece.Bate frisca si adauga zaharul.Scoate putin di acest preparat, adauga gelatina stoarsa si pune-o pe foc ca sa se dizolve.Adauga frisca ramasa.Imparte aceasta compozitie in 3 parti egale si in fiecare parte adauga cate un fel de inghetata.

2.Pune preparatul cu inghetata de frica intr-un tub de decorat cu varful rotun si umple profiterolul . punele unul in spatele celuilalt pe o tava lunguiata si rezerva-le.

3.Pune ficare inghetata de culoare intr-un tub de decorat sau intr-o punga la care ii tai un colt.Cu preparatul alb acopera profiterolul tragand linii in lung.Continua sa acoperi partea alba cu 1 linie roza si una galbena pana acoperi toata partea alba. Bag-o in frigider pana se solidifica. Servaste farfuria decorata cu ciocolata razuita.
Daca ti-a placut reteta noastra "Surpriza de mango si capsuni" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort cu mascarpone si capsuni

Tort cu mascarpone si capsuni

Blatul: Se mixeaza ouale cu zaharul si un praf de sare, pana isi dubleaza volumul. Se adauga alternativ,

0 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Torturi
Tort cu ciocolata si crema de cafea

Tort cu ciocolata si crema de cafea

Mod de preparare pentru blat: Se separa albusurile de galbenusuri, se pun albusurile la robot cu

6 voturi    0 comentarii
2h
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii

  • Ana Moise , 28 mai 2013

    Bucataria este o arta. E usor sa mancam , dar important este cum preparam fiecare preparat. Daca pui suflet si un picture de indemanare mancarea iese delicioasa si see you un aspect minunat. Felicitari tuturor bucatarilor si gospodinelor.

  • Floare de colt (Chef de cuisine) , 24 martie 2013

    Ce bine arata si eu doar acum am descoperit-o...Super buna !!!

  • anamaria zaharia

    anamaria zaharia (Chef de cuisine) , 22 august 2010

    nu pierde gelatina din proprietati

    • anamaria zaharia

      anamaria zaharia (Chef de cuisine) , 20 august 2010

      nu pierde gelatina din proprietati. te asigur ca aceasta surpriza iese delicioasa

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 20 august 2010

      O surpriza delicioasa.

    • mia

      mia (Chef de cuisine) , 19 august 2010

      Arata super,dar daca pui gelatina la tenperatura inalta nu pierde din propietati??????

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 6 foi de gelatina incolora
  • 4 dl frisca lichida
  • 100 gr zahar
  • 200 gr inghetata de frisca
  • 200 gr inghetata de mango
  • 200 gr inghetata de capsuni
  • 4 profiteroluri
  • ciocolata razuita

Raporteaza reteta

Retete
de anamaria zaharia
Tort deliciu de ciocolata si frisca

Tort deliciu de ciocolata si frisca

1.Macina biscuitii si amesteca-i cu untul topit. Tapeteaza o forma de tort demontabila cu compozitia

6 voturi    0 comentarii
1h
Torturi
Supa de cartofi

Supa de cartofi

Cureti ceapa, ardeii de samburi,morcovii si cartofii. Tai toate legumele in cubulete mici in afara

3 voturi    2 comentarii
1h
Supe de carne
Galuste cu pulpe de pui

Galuste cu pulpe de pui

Pui apa cu sare la fiert , pana fierbe apa faci galustele:adaugi faina intr-un castron si o amesteci

8 voturi    3 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne

Floare de colt (Chef de cuisine)

Ce bine arata si eu doar acum am descoperit-o...Super buna !!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort cu zmeura si whisky Tort cu zmeura si whisky

Pentru Blat: Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile le batem spuma cu praful de sare, pe urma punem zaharul si mixam usor pana

0 voturi    0 comentarii
3h
Dulciuri diverse
Tort cu blat cu gem de gutui Tort cu blat cu gem de gutui

Se separa albusurile de galbenusuri, albusurile se pun la robot cu putina sare si se mixeaza la viteaza mare pana se obtine o spuma

0 voturi    0 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Tort cu fructe de padure