Se pune bulionul cu apa la fiert.
Se bate oul cu un praf de sare si bicarbonatul, apoi se adauga grisul si se amesteca bine.
Cand supa a inceput sa fiarba se adauga zaharul, sarea si piperul.
Se fac mici galuste de gris cu o lingurita inmuiata in supa;se pun in supa care fierbe.
Se fierb 10 minute si la ultimele clocote se adauga frunza taiata de patrunjel.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii