Ingrediente
un morcov, o rădăcină de pătrunjel, o telina mica, o ceapa, un ardei rosu si verde, 500 ml suc de roşii, sare, piper, patrunjel, , Pentru galuste:, 2 oua, 2 linguri ulei, 7-8 linguri gris, un praf de sare
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
11 voturi
Mod de preparare
Intre timp pregatim galustile: batem ouale cu un praf de sare, adaugam cele 2 linguri de ulei si grisul lingura cu lingura. Cand legumele s-au inmuiat,luam cu lingura din compozitie si turnam in supa fierbinte. Punem capacul si lasam la foc mic. Cat timp fierb galustile le stropim de 2-3 ori cu apa rece. Cand sunt pe jumatate fierte adaugam sucul de rosii, condimentam cu sare si piper si lasam sa fiarba in continuare.Cand supa este gata adaugam patrunjelul tocat. Se poate sevi rece sau calda.