Supa crema de rosii cu crutoane, la slow cooker Crock-Pot

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa
Supa crema de rosii cu crutoane, la slow cooker Crock-Pot

Ingrediente

  • pentru supa:
  • 800 ml rosii in sos
  • 500 ml supa de legume
  • 1 ceapa verde
  • sare, piper
  • busuioc
  • pentru crutoane:
  • 4 felii de paine
  • ulei de masline
  • boia de ardei
  • oregano
  • 2 catei usturoi

Mod de preparare

Punem rosiile in sos in vasul aparatului Crock-Pot slow cooker 4,7 L Digital.

Adaugam ceapa verde taiata bucati.

Completam cu supa de legume. Supa de legume o obtineti fierband morcov, telina, pastarnac si patrunjel, apoi strecurati supa obtinuta. Eu o pastrez la congelator in pet-uri de 500 ml si cand am nevoie scot de acolo. Setam vasul aparatului Crock-Pot la slow pentru doua ore.

Cat fierbe supa pregatim crutoanele. Taiem feliile de paine cuburi. Le punem intr-o craticioara si adaugam uleiul de masline boiaua si oregano. Amestecam bine si fie le pregatim pe flacara aragazului daca ne grabim, fie la cuptor la foc mic, avand grija sa se faca pe toate partile. Eu prefer sa le pregatesc la cuptor fiindca sunt mai crocante.

Adaugam busuioc, sare si piper dupa gust si mixam supa cu ajutorul unui blender vertical. Servim supa cu crutoane.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise