autor:

Brindusa_Aluculesei

» » , , Bauturi, Love Smoothies, Retete vegetariene

Suc asortat sau elixirul vietii

Autor: Brindusa_Aluculesei (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 28 iulie 2020

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Brindusa_Aluculesei (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 28 iulie 2020

Ingrediente
-1 sfecla rosie, potrivita, -2 morcovi, -1 cartof mic, cat mai natural,eu am folosit doi cartofi micuti crescuti de mine in ghivece uriase, in gradina mea, -1 bucata de telina,sa tot fie 1/4 dintr-o telina, -1 bucatica de ridiche neagra sa fie cam cat un galbenus de ou, -1 mar mare,am folosit 4 mere micute din gradina mea deoarece au multa vitamina C, -1 storcator de fructe.

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Azi va prezint un suc care vindeca aproape orice boala,vindeca bolile de ficat, stomac, vindeca cancerul. Eu il consum de aproape trei ani sau mai bine zis il consum dupa ce am aflat ca am cancer.Am folosit circa o luna de zile sub forma de salata deoarece nu aveam un storcator si nici nu imi permiteam sa imi cumpar atunci.As vrea sa va zic ca aveam analizele foarte rele,ficatul meu era distrus din cauza cancerului care imi ucidea totul in trup.Dupa circa o luna de folosire,analizele mele erau in limite si asa am putut sa fiu operata,altfel nu ma puteau opera,deci il recomand celor cu cancer dar si celor care doresc sa traiasca sanatos!

-Se curata toate legumele,merele doar se taie in bucati mai mici,se lasa cu tot cu seminte si coaja,se portioneaza si se dau prin blender,se consuma imediat ce s-a facut sucul,asa nu se caseaza si isi pastreza toate proprietatile.Se bea foarte repede ca si cum ai sorbi o bere.Imediat sucul se va duce in ficat si de acolo unde trebuie.Sanatate curata mai ales pentru cancerul de ficat!
Daca ti-a placut reteta noastra "Suc asortat sau elixirul vietii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Dovlecel gratinat cu usturoi

Dovlecel gratinat cu usturoi

Se spala dovleceii si se taie bastonase de 5-6 cm lungime, apoi se condimenteaza cu cimbru si condimente

15 voturi    12 comentarii
25 min
Retete vegetariene
Ciulama de ciuperci

Ciulama de ciuperci

Va place ciulamaua? Mie da…de orice soi! dar n-am mai pregatit-o de ani de zile, in special

0 voturi    3 comentarii
30 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

0 voturi

Ingrediente

  • -1 sfecla rosie
  • potrivita
  • -2 morcovi
  • -1 cartof mic
  • cat mai natural,eu am folosit doi cartofi micuti crescuti de mine in ghivece uriase
  • in gradina mea
  • -1 bucata de telina,sa tot fie 1/4 dintr-o telina
  • -1 bucatica de ridiche neagra sa fie cam cat un galbenus de ou
  • -1 mar mare,am folosit 4 mere micute din gradina mea deoarece au multa vitamina C
  • -1 storcator de fructe.

Raporteaza reteta

Retete
de Brindusa_Aluculesei
Cozonaci cu nuca si rahat

Cozonaci cu nuca si rahat

Punem faina intr-un vas si peste faina adaugam cele 4 galbenusuri. Separat, intr-o oala, punem laptele

253 voturi    44 comentarii
2h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Peste umplut cu legume

Peste umplut cu legume

Se curata pestele, se spala si se lasa la scurs de apa.Sseparat facem o compozitie din buretii fierti

66 voturi    27 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Pasca cu branza dulce

Pasca cu branza dulce

Se cerne faina intr-un vas si peste ea se adauga drojdia topita cu sarea, zaharul si iaurtul, se

8 voturi    2 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Rondele de vinete la cuptor Rondele de vinete la cuptor

Se alege o vanata mare si se taie tot cu coaja in discuri rotunde aproximativ de 1.5 cm grosime. Luam un cutit, in fiecare bucata de

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Mancarica de gogosari putin picanta-reteta de post Mancarica de gogosari putin picanta-reteta de post

Se coc gogosarii intr-un ceaun de tuci in ulei, se pun intr-un vas cu capac si se presoara cu sare, asa se vor curata usor de pielite.

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spanac in sos de bulion