Ingrediente
500 gr faina,, 2 oua,, 4 linguri zahar,, 2 pliculete zahar vanilat,, 250 mi lapte,, 1 plic drojdie uscata,, 2 linguri ulei,, 1 lingurita sare, , Umplutura:, 6 mere,, 1 esenta de rom,, 1 esenta de vanilie,, zahar
Dificultate: Medie | Timp: 1h 30 min
6 voturi
Mod de preparare
Faina+1 lingurita de sare+ drojdia dospita se amesteca dupa care treptat adaugam restul de lapte amestecat cu zaharul+ zahar vanilat+ cele 2 oua framintam iar la urma adaugam uleiul. Se lasa la crescut 30 minute.
Dupa ce aluatul a crescut se intinde pe planseta o foaie iar cu latura netaioasa a unui cutit se face pe mijlocul foii un dreptunghi peste care punem rasatura de mere, iar marginile le franjuram si apoi facem ca o impletitura peste rasatura de mere, lasam la dospit inca 20 minute apoi ungem cu ou si dam la cuptor ptr 45 minute.
Va doresc POFTA BUNA si SPOR LA TREABA.