Merele le calim impreuna cu untul,zaharul si scortisoara,pana scade zeama lasata.
Foaia de aluat e bine sa nu fie dezghetata complet,sa se poata lucra cu ea.
Desfacem foaia de aluat,daca mai e necesar o intindem putin cu sucitorul.Cu un cutit bine ascutit,vom taia pe marginile laterale fasii late de 1-1,5 cm.
Umplutura de mere,bine racita,o repatizam pe mijlocul foii,intre cele 2 randuri de fasii.
Apoi incepem sa \"impletim\" fasiile,aducand cate una de pe fiecare parte si suprapunandu-le.
Cu atentie,punem strudelul intr-o tava tapetata cu hartie de copt.Ungem cu galbenus desfacut cu putin lapte,presaram cu zahar
Dam la cuptorul incins la 190 de grade,pana se rumeneste.
Se scoate din tava si se portioneaza dupa ce se raceste.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii