Ingrediente
- 1 kg carne de sturion, morun, nisetru, păstrugă,cega, - 200 g- cartofi, - 1 ceapă, - 1 morcov, - 100 g smântână subţire, - 1 ou, - 1 linguriţă sare, - 1 legătură marar, - 1 vârf cuţit piper pisat
Dificultate: Medie | Timp: 1h 20 min
9 voturi
Mod de preparare
-Se taie în bucăţele cât mai mărunte morcovul, cartofii, ceapa (nu prin razatoare)
-Se taie Carnea de peşte (dezosată) în cuburi de aproximativ 2 cm latura
- Când apa dă în clocot se pun toate astea la fiert
- Se bate smântâna cu oul şi cu o cană de apă
- Se toacă mărarul
- După douăzeci de minute de fiert se adaugă ciorbei noastre smântână şi mărarul, se amestecă puţin şi se dă într-un clocot