Se spala fileurile de peste, se zvanta, se taie bucati mai mari si se pun intr-un castron impreuna cu vinul. Se acopera cu un capac si se lasa sa se patrunda circa 30 de minute.
Se incinge grill-ul din cuptor. Se fierb spaghetele al dente in apa cu sare. Se spala menta, se zvanta, se rup frunzulitele si se taie fasii subtiri.
Se lasa pestele sa se scurga bine, se sareaza, se pipereaza, se pune pe o tava tapetata cu folie de aluminiu si se baga la cuptor, sub grill. Se lasa sa se prajeasca circa 5 minute pe fiecare parte.
Se scurg spaghetele, punandu-se deoparte cam 1/8 l din apa in care au fiert. Se rastoarna din nou in oala si se adauga apa, coaja de lamaie, menta si mai mult de jumatate din zeama de lamaie. Se incalzesc cateva minute, se condimenteaza cu sare, piper si zeama de lamaie (daca este nevoie) si se servesc cu pestele facut la gratar, dupa ce s-a presarat peste ele cascavalul ras.
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si deliciosIncearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...
Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii