Se zdrobeste bine cartoful fiert (sau puneti pesmet), se adauga usturoiul dat pe razatoarea mica sau tocat foarte fin, mustarul, condimentele, (galbenusul, cine vrea)bicarbonatul, stins cu otet sau zeama de lamaie.
Se freaca bine cu ulei, ca la maioneza. Apoi se adauga smantana (iaurtul), se drege bine gustul (mai acrisor sau mai sarat sau un pic dulce cu zahar), se asezoneaza cu putina verdeata tocata sau cu frunze de ceapa verde.
E delicios cu cartofi fierti in coaja sau prajiti, peste la gratar, fripturi, langa ciuperci, stevie, spanac, oua ochiuri cu carnati prajiti si muraturi.
Se poate face si in blender.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii