Intr-o tigaie pui cam 2 linguri ulei de masline si adaugi ciupercile spalate si stoarse de apa le calesti cam 5 secunde ,dupa care adaugi smantana lichida condimentezi cu sare, piper si putin cimbru si lasi sa fiarba la foc mic cam 10 minute pana sosul se ingroase. Pui sosul asa fierbinte peste piftechi sau depinde de preferinte. Sau poti pune intro farfurie o piftechi pui o felie de sunca presata si una de cascaval si deasupra iar o piftechi si incalzesti la cuptorul cu microunde atat cat sa se topeasca cascavalul si ornezi cu sosul de smantana cu ciuperci. E bun cu cartofii prajiti, cu orez fiert.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii