Intr-un bol(cratita) punem capsunii,peste care adaugam zaharul si sucul de lamaie.
Ii lasam deoparte 2-3 zile pana se topeste de tot zaharul,timp in care amestecam din cand in cand.
Cand s-a topit zaharul turnam siropul in sticle sterilizate.
Pastam siropul intr-un loc racoros.
Din capsunii ce va raman puteti face un gem de capsuni.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii