Se clatesc frunzele de vita de vie si cele de hrean si se oparesc.
Se clatesc frunzele de vita de vie si cele de hrean si se oparesc. Se fierbe apa si cand apa fierbe, se opreste focul si se scalda frunzele in apa clocotita,dupa care se clatesc cu apa rece si se lasa la scurs.
Se dau prin masina de carne,hribii,ceapa,morcovii si se pun intr-un vas,se adauga sarea,ierburile aromate,pasta de tomate,bulionul de gogosari,malaiul,uleiul,se omogenizeaza compozitia si se fac sarmalute mici care se pun intr-un vas yena.Am umplut si cativa ardei culesi din gradina mea.Se pune apa pana la jumatate din cantitatea de sarmalute,se pune capac si se dau la cuptor pentru circa 2 ore la foc potrivit.Se pot servi cu mamaliguta sau se pot servi fara nimic asa sunt de bune.Sa aveti pofta si la pofta dragilor!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii