Curatati bine sardinele, spalati-le sub jetul de apa rece, puneti-le intr-un vas adanc, presarati peste ele sarea si lasati-le sa se marineze 4 ore, la rece.
Curatati ceapa si ghimbirul, taiati-le lamele, iar lamaia taiati-o rondele subtiri.
Clatiti sardinele de sare, asezati-le intr-un vas termorezistent, alternand un strat de sardine cu unul de ceapa, mirodenii si felii de lamaie si turnati peste ele otetul.
Incingeti cuptorul la 180gr. si lasati sardinele sa fiarba pe baie de apa (vasul cu sardine asezat intr-un vas mai mare cu apa), circa 30 de minute. Scoateti-le din cuptor, lasati-le sa se raceasca si tineti-le cel putin 6 ore la frigider.
Serviti sardinele cu marinata lor si cu felii de paine prajita.
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si deliciosIncearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...
Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii