Pestele se viscereaza si se decapiteaza. Se curata de solzi, aripioarele inotatoare si oasele mari apoi se taie pe transversala si se presara cu sare grunjoasa. Se frige pestele pe gratarul incins, impreuna cu rosiile si ardeii, intorcandu-le pe toate partile.Intre timp, se curata usturoiul si se piseaza cu putina sare. Intr-un ibric se pun la fiert 200 ml apa cu 1/2 lingurita de sare, foaie de dafin, boabele de piper si otetul. Se paseaza rosiile si ardeiul coapte si se adauga in saramura impreuna cu usturoiul.Se scoate intr-un castron pestele, se adauga saramura fierbinte si se acopera cu un capac. Se serveste cu verdeata tocata.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii