Pestele trebuie curatat, spalat, iar capul si coada trebuie eliminate. Se taie pestele in doua pe lungime, se pudreaza cu sare, iar dupa 10-15 min de odihna se pune pe gratarul de tefal, alaturi se pune rosia si ardeiul.
In acest timp, se pune pe foc un vas cu 1 cana cu apa, sare, boabe de piper, ardei iute, cimbru iar cand incepe sa fiarba se adauga rosia si ardeiul pasate cu blenderul. Se lasa pe foc 10 minute, dupa care se adauga pestele fript, dupa cateva clocote se adauga si usturoiul bine pisat. Se potriveste de gust apoi se opreste focul si se serveste cu mamaliguta.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii