Sandvis in chifla

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie
Sandvis in chifla

Ingrediente

  • 250 g carne de porc tocata
  • 7 cartofi
  • 4 lingurite de mustar
  • 2 lingurite de ketchup
  • 2 linguri de maioneza
  • 1 ceapa
  • 1 castravete acru
  • 2 felii de cascaval
  • 2 chifle
  • sare, piper

Mod de preparare

Pentru inceput trebuie sa curatam cartofii de coaja,ii spalam si ii taiem pai.Urmatorul pas consta in stergerea cartofilor cu hartie absorbanta. Punem peste cartofi sare dupa gust, iar apoi ii punem intr-o oala si ii prajim in baie de ulei.Prajim cartofii la foc potrivit.

Cand sunt gata ii scoatem pe hartie absorbanta ca sa eliminam excesul de ulei. Taiem ceapa rondele, punem un praf de sare, o lingura de otet, amestecam si lasam deoparte.

Daca doriti sa faceti maioneza de casa trebuie sa folositi 1 galbenus crud si unul fiert.Le pisam iar apoi turnam ulei putin cate putin si amestecam pana facem cantitatea de maioneza dorita. Eu am facut 2 linguri.

Punem 1 lingurita de mustar si cate un varf de piper si sare peste carnea de porc si o amestecam. Din compozitie formam 2 bile, pe care apoi le-am turtit. Incingem tigaia iar apoi punem cele 2 chiftele de carne in tigaie iar deasupra ungem cu cate o lingurita de mustar fiecare chiftea.Trebuie lasate cam 2 minute pe fiecare parte,iar apoi le intoarcem pe celalalta parte si le ungem cu mustar. Le mai lasam 2 minute dupa care ii intoarcem si ii ungem din nou cu mustar.Scoatem chiftelele pe farfurie si punem deasupra lor feliutele de cascaval. Incalzim chiflele in tigaie.

La baza chiflei punem 1 lingura de maioneza, apoi ceapa, chifteaua de porc,o jumate de lingurita de mustar si ketchup si feliute de castravete murat.La final punem capacul. Servim cu cartofi prajiti.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise