Se coc vinetele, se curata, se lasa la scurs, apoi se toaca marunt.
Se toaca cele 3 cepe si usturoiul, se pun la prajit in ulei, apoi se toarna ceapa fierbinte cu ulei cu tot peste vinete. Se mai adauga sare, piper, se amesteca bine, si se lasa la racit.
Sunt foarte bune pentru transport in calatorii, deoarece nu se altereaza repede, pentru ca nu contin maioneza!!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii