Se spala vinetele, se sterg si se coc. Dupa ce au fost coapte se curata de coaja si se lasa la scurs apoi se toaca marunt pe un fund de lemn sau se mixeaza.
Se adauga galbenusul, uleiul, sarea, zeama de lamaie si se amesteca , omogenizandu-se bine cu o lingura de lemn sau cu ajutorul mixerului. Se adauga ceapa tocata marunt.
Se orneaza dupa preferinta si se consuma ca aperitiv alaturi de alte preparate.
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si deliciosIncearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...
Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii