Ingrediente
- o varza de 1 kg, - 2-3 morcovi, - sare, - piper, - 50 ml ulei de masline, - 50 ml otet de mere, - marar pentru ornat.
Dificultate: Redusa | Timp: 40 min
13 voturi
Mod de preparare
2. Se freaca cu sare si se la cam 20 minute.
3. Morcovul se spala, se curata, se rade prin razatoarea mare si se adauga peste varza.
4. Se amesteca totul cu ulei, otet de mere si piper.Se orneaza cu marar verde.
Se serveste langa diferite fripturi, mancaruri de legume, omlete.
Pofta buna!
ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 15 mai 2010
Multumesc! Eu incerc sa o invat pe fiica mea sa manance cat mai sanatos. Cred ca obiceiurile bune se deprind de mici...
Mihaela11 (Chef de cuisine) , 14 mai 2010
Foarte gustoasa. Eu pun putina maioneza si zahar.
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 13 mai 2010
Foarte gustoasa, arata minunat. Sa sti Alina ca si eu pun morcovi in salata de varza, e foarte sanatos asa , dar si pt aspect.
Estera Flori (Chef de cuisine) , 12 mai 2010
o salata sanatoasa.