Se curăță, se spală ciupercile, se pun într-o cratiță cu apă rece și sare și se fierb 20 minute.
Ciupercile fierte se lasă la răcit într-o sită, iar după răcire se taie în felii subțiri.
Se curăță, se spală prazul și se taie în rondele subțiri.
Se spală și se taie mărunt mărarul.
Într-un castron se amestecă prazul tăiat, ciupercile feliate, mărarul tocat și se adaugă dressingul preparat prin amestecarea uleiului și oțetului. Se asezonează cu sare și piper, după gust.
Această salată fiind foarte sățioasă se poate consuma ca atare, sau, după preferință ca și garnitură la alte preparate, după dorință.
Poftă bună!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii