Punem la fiert apa amestecata cu vegeta si cu 1 lingura ulei de masline.
In momentul in care fierbe adaugam couscous-ul si acoperim cu un capac.
Dupa 5 minute amestecam couscous-ul pentru a desface toti bulgarasii.
Intre timp taiem legumele in bucati mici si amestecam cu 2 linguri ulei masline, sare si piper.
Amestecam couscous-ul rece cu legumele si dam la frigider pana in momentul servirii.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii