Salata aperitiv cu trufe de branza

Se frig in tigaia nonaderenta, fasiile de pastrama pana devin crocante.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Salata aperitiv cu trufe de branza

Ingrediente

  • 500 gr valeriana
  • 400 gr branza feta
  • 4 linguri smantana
  • 2 lingurite mustar
  • 1 lamaie
  • 150 gr pastrama afumata
  • 2 oua
  • 2 castraveti
  • 1 un morcov
  • 1 ceasca miez de nuca prajit
  • 1 lingurita susan negru
  • Boia dulce
  • Sare,piper
  • 1 lingura ulei de masline

Mod de preparare

Se frig in tigaia nonaderenta, fasiile de pastrama pana devin crocante.

Se bat ouale, se asezoneaza cu sare si piper apoi se prajeste omleta pe ambele parti.

Se lasa omleta la racit, dupa care se taie fasii de marimea unor taietei.

Se spala valeriana si se lasa la scurs. Se curata morcovul si se da pe razatoarea mare.

Se spala castravetii, se taie in doua, se indeparteaza miezul, apoi se taie.

Se amesteca branza feta cu doua linguri de smantana, coaja rasa de la o lamaie si piper.

Se formeaza trufe din compozitia de branza in mijlocul carora se pune miez de nuca si apoi se tavalesc prin boia dulce.

Intr-un borcan amestecam smantana ramasa cu mustarul, zeama de la jumatate de lamaie, ulei de masline, sare si piper.

Amstecam valeriana, morcovul razuit, castravetele, omleta si pastrama.

Punem salata pe platoul de servire, ornam cu trufe de branza si turnam deasupra sosul de smantana si mustar, iar la final se presara susan negru.

Pofta buna !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise